Permanent vacation - Jarmusch, Jim, 1953-; Jarmusch, Jim, 1953-; Parker, Chris (Comedian); Lurie, John, 1952-; Duval, Maria, 1939- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1980)
Ο Αλούσιους Πάρκερ ζει στη Νέα Υόρκη έχοντας παρατήσει το σχολείο, χωρίς σπίτι και φυσικά χωρίς δουλειά. Λάτρης της μουσικής του Τσάρλι Πάρκερ, αναζητά το προσωπικό του νόημα στη ζωή και προσπαθεί να ζήσει απόλυτα ελεύθερος, χωρίς τις συμβάσεις της καθημερινότητας.