Dracula - Fisher, Terence, 1904-1980; Lee, Chistopher, 1922-2015; Shelley, Barbara, 1933-; Keir, Andrew, 1926-1997; Latham, Philip, 1929-2020; Matthews, Francis, 1927-2014 (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1966)
Δύο ζευγάρια ταξιδεύουν στην Ανατολική Ευρώπη για να επισκεφτούν το μυστηριώδες Κάρλσταντ. Όταν ο αμαξάς που τους μεταφέρει τους εγκαταλείπει στη μέση της νύχτας θα βρουν καταφύγιο σε ένα κάστρο.