The wicker man - Hardy, Robin; Woodward, Edward, 1930-2009; Lee, Chistopher, 1922-2015; Cilento, Diane; Ekland, Britt, 1942-; Pitt, Ingrid (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1974)
Ο αστυνομικός Νιλ Χάουι φτάνει σε ένα νησί της Σκοτίας προκειμένου να διαλευκάνει την εξαφάνιση μιας έφηβης. Εκεί θα ανακαλύψει πως οι φαινομενικά συνηθισμένοι κάτοικοί του δεν είναι παρά μια μυστική νέο-παγανιστική κοινωνία.