Διασφάλιση εμπιστευτικότητας σε δυναμικά χωρικά δεδομένα υλοποιώντας το προτεινόμενο βασικό περιβάλλον για ικανοποίηση k-Anonymity : - Σπίνου, Μαρία (2011)
Μελέτη και υλοποίηση βασισμένη στη μεθοδολογία k-anonymity μέσω συγκεκριμένου προτεινόμενου πλαίσιου εργασίας , προκειμένου σε πιθανή επίθεση να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση των ατόμων του αφορούν τα δεδομένα σε μια βάση δεδομένων. Η υλοποίηση έγινε σε java στην πλατφόρμα NetBeans σε συνδυασμό με χρήση βάσεων δεδομένων JDBC /ODBC, και ssl προγραμματισμό για δημιουργία συνθηκών ικανών να διασφαλίσουν την απόκρυψη της ταυτότητας των χρηστών.