Wittgenstein - Jarman, Derek, 1942-1994; Jarman, Derek, 1942-1994; Chassay, Clancy; Dexter, Sally; Swinton, Tilda (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1993)
Η βιογραφία του θεμελιωτή της μοντέρνας φιλοσοφίας και ανοιχτά ομοφυλόφιλου Λούντβιχ Βιτγκενστάιν. Από τα παιδικά χρόνια του φιλόσοφου μέχρι τις τελευταίες του ημέρες, ο Τζάρμαν απογειώνει το θεατρικό του στυλ σε μια σειρά από φέτες ζωής που ισορροπούν ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία.