Caravaggio - Jarman, Derek, 1942-1994; Jarman, Derek, 1942-1994; Bean, Sean; Swinton, Tilda; Terry, Nigel (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1986)
Η ζωή, το έργο και τα πάθη του διάσημου ζωγράφου Μικελάντζελο Καραβάτζιο έτσι όπως δεν θα τα φανταζόταν ούτε η ιστορία της ζωγραφικής ούτε η ιστορία του κινηματογράφου.