A Torinoi lo - Tarr, Bela 1955-; Tarr, Bela 1955-; Derzsi, Janos 1954- (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2010)
"1889. Ο Νίτσε γίνεται μάρτυρας του μαστιγώματος ενός αλόγου. Ορμά μπροστά από το ζώο για να το προστατεύσει αλλά καταρρέει αμέσως μετά. Σε λιγότερο από ένα μήνα, ο φιλόσοφος θα διαγνωστεί με μία σοβαρή ψυχική ασθένεια που θα τον αφήσει κλινήρη μέχρι τον θάνατό του. Το τι συνέβη στη συνέχεια με το άλογο βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας, που ακολουθεί τις φτωχικές ζωές των ιδιοκτητών του και τον απελπισμένο τους αγώνα για επιβίωση". - Περίληψη από τη θήκη.