Audition - Miike, Takashi, 1960-; Ishibashi, Ryo, 1956-; Shiina, Eihi, 1976-; Sawaki, Tetsu, 1982-; Kunimura, Jun (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1999)
Ένας μοναχικός χήρος, ο Σιγκεχάρου, διοργανώνει μαζί με έναν φίλο του μία ψεύτικη οντισιόν προκειμένου να βρει την καινούρια του σύζυγο. Ο Σιγκεχάρου θα πάθει εμμονή με μία από τις νεαρές κοπέλες και θα προσπαθήσει να την κάνει να τον αγαπήσει. Μία παρανοϊκή ιστορία εκδίκησης, με ένα φινάλε σοκ που δεν θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ.