Tanin no kao - Teshigahara, Hiroshi; Nakadai, Tatsuya, 1932-; Kyo, Machiko, 1924-2019; Hira, Mikijiro, 1933-2016; Okada, Eiji, 1920-1995 (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1966)
Ένας άντρας, που έχει παραμορφωθεί από μια πυρκαγιά σε ένα εργατικό ατύχημα, δέχεται να πάρει μέρος στο ριζοσπαστικό πείραμα του ψυχιάτρου του και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ενός προσώπου που ανήκει σε ξένο.