Otoshiana - Teshigahara, Hiroshi; Igawa, Hisashi; Sasaki, Sumie, 1928-2019; Yano, Sen, 1928-2010; Kanze, Hideo, 1927-2007 (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 1962)
Ένας ανθρακωρύχος αφήνει τους εργοδότες του και φεύγει με το νεαρό γιο του για να γίνει εποχιακός εργάτης στην επαρχία της Ιαπωνίας. Περιπλανάται σε μυστηριώδη τοπία, ενώ ένας αινιγματικός άνδρας τον παρακολουθεί και τον φωτογραφίζει. Μία υποβλητική ιστορία φαντασμάτων που λειτουργεί ιδανικά ως μια καυστική αλληγορία για μια χώρα σε τέλος εποχής.