Joe Strummer : - Temple, Julien (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2006)
"Η ταινία συνθέτει το συγκινητικό πορτρέτο ενός καλλιτέχνη, ενός γκρουπ και συνάμα μιας ολόκληρης, αλησμόνητης εποχής". - Περίληψη από τη θήκη