Sanger fran andra vaningen - Andersson, Roy, 1943-; Andersson, Roy, 1943-; Nordh, Lars; Larsson, Stefan, 1964-; Fahlström, Torbjorn (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2000)
Ένα σύμπαν γκρίζο, όπου οι χλωμοί ήρωές του πέφτουν θύματα μπουρλέσκ παραδοξοτήτων. Αποτυχημένοι μάγοι, έμποροι σταυρών, υπάλληλοι που χάνουν τη δουλειά και την αξιοπρέπειά τους και απαθή πλήθη εκτίθενται στην ακίνητη κάμερα του Άντερσον.