Διαχείριση ελέγχου πρόσβασης σε φυσικούς πόρους στο μοντέλο του Cloud Computing : - Τζιμής, Χαράλαμπος Ε. (2011)
Στόχος της εργασίας είναι η υλοποίηση ενός μηχανισμού ελέγχου πρόσβασης, για το μοντέλο του Cloud Computing, που είναι υπεύθυνος για τη κατανομή των εικονικών μηχανημάτων σε διαβαθμισμένης ασφάλειας φυσικούς πόρους ανάλογα με τις απαιτήσεις, τους περιορισμούς και τη πολιτική του συστήματος.