Εφαρμογές της θεωρίας ομάδων στην κρυπτογραφία : - Κουκούσουλα, Αικατερίνη (2011)
Στην εργασία αυτή συσχετίζονται η Θεωρία Ομάδων και η Κρυπτογραφία. Κατασκευάζεται ένα αλγεβρικό κρυπτοσύστημα δημοσίου κλειδιού για ένα πρωτόκολλο ανταλλαγής κλειδίων που ονομάζεται CAKE.