The general - Boorman, John, 1933-; Boorman, John, 1933-; Gleeson, Brendan; Dunbar, Adrian, 1958-; Voight, Jon, 1938- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 1998)
Ο Μάρτιν Καχίλ μεγάλωσε στο Χόλιφιλντ του Δουβλίνου, σε έναν τόπο όπου το έγκλημα ήταν η κύρια απασχόληση όλων. Σε όλη τη διάρκεια της ζωής του έβρισκε ικανοποίηση στο να εξαπατά και να κοροϊδεύει την αστυνομία, την εκκλησία, την πολιτεία. Ο άλλοτε βίαιος, άλλοτε γενναιόδωρος και με πολύ χιούμορ χαρακτήρας του, τον μετέτρεψε σε θρύλο. Ένα θρύλο που κέρδιζε συνεχώς έδαφος, χάρη σε μια σειρά από τολμηρές και προσεκτικά οργανωμένες ληστείες, κερδίζοντας επάξια τον τίτλο του στρατηγού.