Broken wings - Bergman, Nir; Bergman, Nir; Zilbershatz-Banai, Orly; Maron, Maya (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2002)
Ο θάνατος του πατέρα σε ένα τραγικά παράλογο ατύχημα, συγκλονίζει τη ζωή της οικογένειας Ούλμαν. Προσπαθώντας να ξεπεράσουν τα συναισθηματικά και τα οικονομικά τους προβλήματα, η μητέρα και τέσσερα παιδιά καταλήγουν να αποξενωθούν. Ένα αναπάντεχο συμβάν όμως, θα τους ξαναφέρει κοντά και θα τους χαρίσει την ελπίδα.