Last life in the universe - Penʻek Rattanaruang; Asano, Tadanobu; Sinittha Bunyasak, 1979-; Boonyasak, Laila, 1982-; Miike, Takashi, 1960- (ArtFree, 2006)
Κρυμμένος από ένα άγνωστο παρελθόν, ο αυτοκαταστροφικός μοναχικός γιαπωνέζος Κένζι φαίνεται να προορίζεται για ένα πρόωρο ραντεβού με την αμνησία, όταν συναντά τη Νοι, ένα όμορφο πάρτυ γκερλ από την ταυλάνδη. Παρόλο που δεν μιλάν την ίδια γλώσσα και μετά βίας προσπαθούν να επικοινωνήσουν, η Νοι αποπλανεί τον Κένζι στο χάος την ζωής.