When the sky falls - Mackenzie, John, 1928-2011; Allen, Joan, 1956-; Bergin, Patrick; Postlethwaite, Pete (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 1999)
Μια τολμηρή δημοσιογράφος ξεκινά έναν αγώνα για να αποκαλύψει τα σκοτεινά κυκλώματα ναρκωτικών που δρουν ανεξέλεγκτα στην Ιρλανδία. Με την μοναχική της έρευνα, έρχεται σε επαφή με μέλη του οργανωμένου εγκλήματος στο Δουβλίνο που της αποκαλύπτουν μυστικά του υποκόσμου. Ενώ τα συγκλονιστικά άρθρα της, αφυπνίζουν σιγά σιγά την κοινή γνώμη, η ήρεμη οικογενειακή ζωή της ανατρέπεται. Σύντομα, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα αφεντικά της Μαφίας και τότε θα καταλάβει πως το τίμημα της αλήθειας που κυνηγά, είναι η ίδια της η ζωή.