Sea trek - Holmes, Martha 1961-; DeGruy, Michael (Natural history series, 1991)
Η ομάδα "Reefwatch" επισκέπτεται πέντε από τις πιο συναρπαστικές τοποθεσίες καταδύσεων στον κόσμο!". - Περίληψη από τη θήκη.