Who framed Roger Rabbit - Zemeckis, Robert, 1952-; Hoskins, Bob; Lloyd, Christopher, 1938-; Fleischer, Charles; Cassidy, Joanna, 1945- (Buena Vista Home Entertainent, 1988)
Ένας λαγός, ήρωας των καρτούνς κατηγορείται για ένα φόνο και ζητά τη βοήθεια ενός ιδιωτικού ντετέκτιβ.