Mommie dearest - Perry, Frank, 1930-1995; Perry, Frank, 1930-1995; Dunaway, Faye; Forrest, Steve, 1925-2013; Scarwid, Diana, 1955-; Hobel, Mara (Widescreen DVD collection, 2003)
Η ιστορία της θρυλικής ηθοποιού Joan Crawford. Η ζωή της ανάμεσα στην καριέρα και τις προσωπικές στιγμές της. Απεγνωσμένη να γίνει μητέρα, υιοθετεί τα παιδιά της και προσπαθεί να επιβιώσει στον σκληρό κόσμο της κινηματογραφικής βιομηχανιάς.