Besieged fortress - Calderon, Philippe; Allemane, Benoit (ArtFree, 2006)
Χρησιμοποιώντας κορυφαίες τεχνολογίες παρακολουθούμε την προσπάθεια μιας αποικία τερμιτών καθώς προσπαθούν να επιβιώσουν από την εισβολή σαρκοφάγων μυρμηγκιών και μια τρομαχτική πλημμύρα.