Le peuple migrateur - Perrin, Jacques, 1941- (Odeon [Εταιρεία διανομής], 2001)
Αυτό το συναρπαστικό και πανέμορφο ντοκιμαντέρ που χρειάστηκε τρία χρόνια και γυρίσματα στις επτά ηπείρους για να ολοκληρωθεί, παρακολουθεί τα αποδημητικά πουλιά σε ένα ταξίδι που πραγματοποιούν κάθε χρόνο: αυτό της αναζήτησής τους για επιβίωση. Με εκπληκτική φωτογραφία που είναι εξ'ολοκλήρου φυσική και καθόλου αλλοιωμένη από ειδικά εφέ, το ντοκιμαντέρ αυτό που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ, θα σας ταξιδέψει στη μαγεία του κόσμου των πουλιών.