Walking with monsters - Branagh, Kenneth (Natural history, 2005)
"Μερικά από τα αξιοθαύμαστα εφιαλτικά πλάσματα, απίστευτα σαν να ξεπήδησαν από τη φαντασία, που ήταν υπαρκτά και σάρωναν τον πλανήτη πριν ακόμα περπατήσουν στη γη οι τρομεροί δεινόσαυροι". - Περίληψη από τη θήκη.