True horror - Head, Anthony Stewart, 1954- (Discovery Communications Inc., Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2005)
"Ένα συναρπαστικό, πρωτότυπο ντοκιμαντέρ, που προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τα πιο θρυλικά τέρατα!" . - Περίληψη από τη θήκη.