Immaterial bodies : - Tsivian, Yuri (University of Southern California Annenberg Center for Communication, 1999)
Το cd-rom δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε το Ρωσικό κινηματογράφο πριν το 1919, μέσα από αποσπάσματα ταινιών της περιόδου εκείνης. Το κάθε απόσπασμα συνοδεύεται από λεπτομερή σχολιασμό.