Τα χαμένα πλοία της Μεσογείου - Willumsen, Gail; Willumsen, Gail; Willumsen, Gail; Ballard, Robert D. (National Geographic Television, 2009)
Ο εξερευνητής θαλάσσιας αρχαιολογίας, Ρόμπερτ Μπάλαρντ, ανακαλύπτει στη Μεσόγειο δύο ναυάγια, τα παλαιότερα που έχουν ποτέ βρεθεί. Τα πλοία είναι Φοινικικά και ήταν φορτωμένα με κρασί. Αν η μοίρα τους σφραγίστηκε από καταιγίδα, πειρατές ή κάτι ακόμα χειρότερο, κανείς δεν μπορεί να το πει.