Πανδώρα & Πλάτωνας : (Inte*learn, 2000)
Το "Δημιουργικό Εργαστήρι" μέσα από ένα πολύ ευχάριστο και εύχρηστο περιβάλλον, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια πληθώρα αντικειμένων όπως: σελιδοδείκτες, προσκλήσεις για πάρτυ, σετ αλληλογραφίας, κάρτες δώρων, ετικέτες τετραδίων, σχολικά προγράμματα, ευχετήριες κάρτες, ταμπέλες, κρεμάστά ταμπελάκια, κάρτες συνταγών, σημειώσεις, σχέδια ζωγραφικής καθώς και παζλ.