Μελέτη και σχεδίαση διαδραστικής πολυμεσικής εφαρμογής για την παρουσίαση περιεχομένου εικονικών μουσείων : - Χατζησαββίδου, Δέσποινα (2011)
Μελέτη γύρω από τους όρους "φυσικό μουσείο", "εικονικό μουσείο". Βιβλιογραφική έρευνα σχετικά με τις διαθέσιμες μεθοδολογίες σχεδίασης και των επιμέρους εργαλείων που προσφέρει η καθεμία. Ακολούθως γίνεται η επιλογή των καταλληλότερων από αυτά για τη σχεδίαση ενός εικονικού μουσείου σχετικά με τον Αυστριακό καλλιτέχνη Hundertwasser.