Εφαρμογές διαδραστικών ψηφιακών τεχνολογιών στο δημόσιο αστικό χώρο : - Θεοφιλάτου, Παναγιώτα (2011)
Πρόκειται για το σχεδιασμό εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα με χρήση διαδραστικής ψηφιακής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα στο δημόσιο αστικό χώρο, όπως είναι η υπηρεσία διεντοπισμού (LBS).