Προδιαγραφές για σύστημα φιλοξενίας φυτών σε πολυκατοικίες του ελληνικού αστικού περιβάλλοντος : - Τατσιοπούλου, Ελπίδα (2011)
Προδιαγραφές για σύστημα φιλοξενίας φυτών σε πολυκατοικίες του ελληνικού αστικού περιβάλλοντος