Μελέτη και σχεδίαση διαδραστικής εκγατάστασης για χώρους μετρό : - Τάκου, Ηλέκτρα-Βασιλική (2011)
Μελέτη σχεδιασμού διαδραστικής εγκατάστασης για αποβάθρες χώρων μετρό, με έμφαση στη μελέτη της χωρικής συμπεριφοράς και εμπειρίας του ατόμου.