Η φιλανθρωπία στην σημερινή διαδικτυακή κοινωνία : - Σφουντούρη, Ελένη (2011)
Μελέτη ιστοσελίδων που ανήκουν στην κατηγορία click-to-give (πρόκειται για σελίδες που έχουν ως στόχο να συλλέξουν χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς). Στόχος της εργασίας είναι να κατανοηθούν αυτού του τύπου οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες στη σημερινή διαδικτυακή κοινωνία (network society). Ερευνάται πως θα μπορούσαν να ενισχυθούν τα κίνητρα των χρηστών ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα των ιστοσελίδων αυτής της κατηγορίας που δημιουργούνται από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.