Μελέτη ευχρηστίας συτημάτων [sic] πώλησης εξατομικευμένων προϊόντων : - Ναβροζίδου, Αγγελική (2011)
Το ερευνητικό ερώτημα στο οποίο απαντά η παρούσα διπλωματική αφορά την ανάγκη ύπαρξης εύχρηστων ιστοσελίδων στο διαδίκτυο που περιλαμβάνουν δυνατότητες σχεδίασης εξατομικευμένων κοσμημάτων. Κρίνεται σκόπιμη η ανάλυση βασικών εννοιών όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη μαζική εξατομίκευση και την ευχρηστία. Παρουσιάζεται ο προβληματικός χώρος, εφαρμόζεται η κατάλληλη μεθοδολογία και παρουσιάζονται οι σχεδιαστικές προτάσεις οι οποίες θα είναι χρήσιμες για το σχεδιαστή ιστοσελίδων.