Συνεργατικά εικονικά περιβάλλοντα για χρήση στη διαδικασία σχεδιασμού εσωτερικών χώρων : - Καραγιαννοπούλου, Πολώνη (2011)
Η παρούσα εργασία έχει ως αντικείμενο μελέτης το βαθμό και τον τρόπο που είναι δυνατή η ένταξη των συνεργατικών εικονικών περιβαλλόντων στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, με σκοπό: να μελετηθεί το πως και κατά πόσον μπορεί η χρήση ενός τέτοιου εργαλείου να ενισχύσει τη διαδικασία σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και σε ποια στάδια μπορεί να ενταχθεί και με ποιον τρόπο. Να επιλεχθούν τα χαρακτηριστικά ενός συνεργατικού εικονικού περιβάλλοντος που θα καλύπτουν στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες αυτές.