Supernatural - Honeyborne, James (Natural history, 2007)
"Ένα πρωτοποριακό ντοκιμαντέρ με επαναστατικές τεχνικές παρακολούθησης των ζώων, για να ανακαλύψετε τις εκπληκτικές ικανότητες των αισθήσεών τους". - Περίληψη από τη θήκη.