Weird nature = - McMenamin, Ciaran 1975 (Natural history, 2007)
"Η φύση κρύβει πολλά μυστήρια και αυτή η πρωτοποριακή σειρά ανοίγει νέους δρόμους στην αποκάλυψη των πιο εντυπωσιακών πτυχών της! Παρακολουθήστε μία συναρπαστική εξερεύνηση των πιο περίεργων και πρωτότυπων συμπεριφορών που μπορεί να συναντήσει κανείς στη φύση!". - Περίληψη από τη θήκη