Σχεδίαση πολυαπτικού εργαλείου για βελτίωση της συνεργασίας των σχεδιαστών : - Σφακιανόπουλος, Βασίλειος (2011)
Η παρούσα διπλωματική εργασία παρουσιάζει μια σχεδιαστική μελέτη που έχει ως σκοπό τη βελτίωση της επικοινωνίας, της συνεργασίας και ως αποτέλεσμα, της συνολικής σχεδιαστικής διαδικασίας του σχεδιαστή. Μιας επικοινωνίας που παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις και προβλήματα, τα οποία όμως γίνεται να αντιμετωπιστούν μερικώς ή ολικώς. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται μια προσέγγιση βελτίωσης της συνεργασίας των σχεδιαστών εκμεταλλευόμενη τα οφέλη των νέων τεχνολογιών αφής.