Pompeii - Nicholson, Peter (BBC, Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 2003)
"Η αληθινή ιστορία της τελευταίας ημέρας της Πομπηίας. Χάρη στα ευρήματα των πιο πρόσφατων ανασκαφών και στα εντυπωσιακά ειδικά εφέ, η πόλη ζωντανεύει και πάλι μπροστά στα μάτια σας για να παρακολουθήσετε τις τελευταίες 24 ώρες των κατοίκων της μέχρι την φονική έκρηζη του ηφαιστείου Βεζούβιου". - Περίληψη από τη θήκη.