Σχεδίαση εσωτερικών χώρων : - Πανταζή, Ανθούλα (2011)
Στόχος της διπλωματικής εργασίας είναι η έρευνα των τρόπων δουλειάς των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων (interior space designers) με έμφαση στη συνεργασία τους με τους πελάτες και η διερεύνηση της υποστήριξής τους με εικονικά και συνεργατικά περιβάλλοντα. Η εργασία αναπτύσσει μελέτη περίπτωσης σε εικονικό περιβάλλον και αξιολογεί τις δυνατότητες με συμμετοχή χρηστών και σχεδιαστών.