Ο ρόλος των διαδραστικών εφαρμογών στην διαδικασία της εκπαίδευσης : - Ντερρ, Κορίνα (2010)
Στην διπλωματική αυτή εργασία μελετάται η αποδοτικότητα των έργων παραστατικής κινηματογραφίας και των διαδραστικών εφαρμογών ως μέσων παρουσίασης κατά την διαδικασία της διδασκαλίας όταν έχει προηγηθεί ο κατάλληλος σχεδιασμός βασισμένος σε εκπαιδευτική θεωρία.