Μεθοδολογία δημιουργίας τρισδιάστατου αντικειμένου από δισδιάστατο σκίτσο : - Ξανθόπουλος, Αλέξανδρος (2011)
Σε αυτή τη διπλωματική περιγράφεται ένας νέος τρόπος για τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου αντικειμένου από δυσδιάστατο σχέδιο (σκίτσο). Η μέθοδος που περιγράφεται βασίζεται στο κριτήριο ανακατασκευασιμότητας του διαγράμματος τομής.