Σχεδίαση ψηφιακών χαρακτήρων για τον κινηματογράφο : - Γεωργάλα, Άρτεμις (2011)
Προτείνεται διαδικασία παραγωγής (προπαρασκευαστικά κείμενα, χαρακτηροκεντρικό σενάριο, σχεδίαση και απεικόνιση χαρακτήρων) για τις ανάγκες του κινηματογράφου.