Design for sustainability : - Μποφυλάτος, Σπύρος (2011)
Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει ως στόχο την επισκόπηση διαφορετικών προσεγγίσεων, πλαισίων και εργαλείων στο χώρο της σχεδίασης για αειφορία.