Ερόικα - Κακογιάννης, Μιχάλης, 1922-2011; Κακογιάννης, Μιχάλης, 1922-2011; Μαμάτης, Αλέξανδρος; Russell, Jenny; Γκούμας, Πάνος; Νανέρης, Νικηφόρος, 1940-2011; Καββαδία, Τασσώ, 1919-2010; Ney, Marie, 1895-1981; Cobb, Jane; Fife, Robin; O'Brien, Patrick (Audio Visual Enterprises, 2007)
Το πέρασμα μιας ομάδας νέων ανθρώπων, που ζουν σε μια επαρχιακή πόλη, από την εφηβεία στην ωριμότητα μετά το θάνατο ενός φίλου τους, η ανάμιξή τους με την κόρη του Άγγλου Πρόξενου και η ανάδευση περίπλοκων παθών, του έρωτα, της φιλίας και της ζήλιας...