Ανάλυση και σχεδίαση πληροφοριακού συστήματος που επιτρέπει τη συμμετοχή του πελάτη στη διαδικασία δημιουργίας κοσμήματος με στόχο την παραγωγή ενός εξατομικευμένου προϊόντος : - Πελέκη, Κατερίνα (2009)
Σχεδίαση και ανάπτυξη διαδικτυακής εφαρμογής η οποία εντάσσεται σε ιστοσελίδα εταιρίας κοσμημάτων. Η εφαρμογή αυτή ακολουθεί τη στρατηγική της παραγωγής εξατομικευμένων προϊόντων και έχει σκοπό να δώσει στον πελάτη τη δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του κόσμημα προσφέροντάς του μια εμπειρία σχεδίασης μέσα σε ένα περιβάλλον υψηλής αλληλεπίδρασης.