Σχεδίαση συστήματος έκθεσης και παρουσίασης προϊόντων περιποίησης ομορφιάς : - Γρηγοριάδου, Μαρία Κων (2011)
Στην παρούσα μελέτη παρουσιάζεται η πρόκληση που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος σχεδιαστής συστημάτων έκθεσης και παρουσίασης καλλυντικών προϊόντων, ώστε να πετύχει το επιθυμητό αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα μέσα σε ένα κλίμα περικοπών (μειωμένο κόστος), το οποίο επιβάλλει οικονομικές και εύκολα υλοποιήσιμες κατασκευές.