Αλγόριθμοι βελτιστοποίησης προγραμματισμού παραγωγής : - Αναστασιάδη, Στυλιανή (2011)
Διαδικασίες βελτιστοποίησης της παραγωγής υποβοηθούμενες από ηλεκτρονικό υπολογιστή, δυναμικότητα παραγωγής, ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, κατανόηση, παραδείγματα και υλοποίηση αλγορίθμων βελτιστοποίησης σε προγραμματιστικό περιβάλλον MATLAB