Ταξινόμηση ύφους σε απόψεις ελλήνων πολιτών σε σχέση με παρεχόμενες υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μέσω της πλατφόρμας RapidMiner : - Τιούλης, Γιώργος (2011)
Κύριος στόχος της παρούσης διπλωματικής εργασίας που εκπονήθηκε κατά το χρονικό διάστημα Μάρτης 2010 - Σεπτέμβριος 2011 είναι η εύρεση του ύφους σε ιστολόγια και ποιο συγκεκριμένα της κυβερνητικής σελίδας www.opengov.gr μέσω της επιστήμης της εξόρυξης γνώσης από κείμενα(Text mining). Τα αποτελέσματα αυτής είναι πολύ σημαντικά διότι θα μας δείχνουν την διάθεση των πολιτών στους διάφορους πολιτικούς νόμους. Η εύρεση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέσω του προγράμματος RapidMiner το οποίο είναι ένα προγραμματιστικό περιβάλλον ανοιχτού κώδικα για μηχανική μάθηση και εξόρυξη γνώσης.