Το τελευταίο ψέμα - Κακογιάννης, Μιχάλης, 1922-2011 (Audio Visual Enterprises, 2007)
Η όμορφη κόρη μιας ξεπεσμένης Αθηναϊκής αριστοκρατικής οικογένειας που πασχίζει να διατηρήσει το πρόσχημα της οικονομικής ευημερίας ενώ στην πραγματικότητα πνίγεται από τα χρέη, πιέζεται από τη μητέρα της να πνίξει τα συναισθήματά της και να παντρευτεί έναν πλούσιο. Η σχέση της με την υπηρέτρια της οικογένειας την φέρνει κοντά στους απλούς ανθρώπους της εργατικής τάξης και της αποκαλύπτει μια διαφορετική οπτική της ζωής.